Uutiset 2010

27.12.2010

VALLEY SENTRY SAAPUI!

Valley Sentry saapui Toholammille 22.12.10. Ori on hieno ja mukavanoloinen ja sillä on jo jälkeläisnäyttöjä mm. Tanskan kriteriumvoittaja Neon Holmsminden (12,2a) ja kruunumiljönääri Enzo N.O:n (11,8a) isänä. Oriin hinnat tulee olemaan kasvattajaystävälliset!!!

 

26.12.2010

AMOUR AMILLE YLI 1.000.000 SEK:N VUOSI!
Sydäntenvaltaaja Amour Ami nappasi kovat päänahat 25.12 Bergsåkerissa. Ami voitti täyden matkan ajalla 15,3 tienaten 100.000kr, jolloin vuosiansiot ylittivät miljoonan kruunun rajan!!

 

9.9.2010

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET!

Mountain-talli/Lapin perhe kutsuu asiakkaansa sekä ystävät viettämään kauden 2010 päättäjäisiä sekä juhlistamaan Amour Amin St.Michelin voittoa! Lisäksi juhlimme ME-ruuna Pihlajan Aaronin Suur-Hollolan & Derbyn voittoa! Kesämme on ollut uskomaton ja ikimuistoinen, siitä kiitos teille kaikille onnessamme myötäeläneille!!

Tarjoilu (mm. rosvopaistia) alkaa La. 11.9. klo. 15.00 jatkuen aamuvarhaiseen saakka.

TERVETULOA!

 

19.8.2010

AMOUR AMI PALASI RUOTSIIN!

Amour Ami on lähtenyt takaisin Ruotsiin, valmentajansa Robert Berghin hoiviin. Haikeat tunnelmat oli hienon oriin lähtiessä, mutta muutaman päivän kuluttua ne kohosivat taas kattoon. Iloksemme saimme soiton Berghin puolesta, jossa työtämme Amin kanssa kehuttiin kovin ja kiitettiin oriin erittäin hienosta ulkonäöstäkin. Kiitämmekin nyt puolestamme, Biofarmin edustajaa Bernt Backmannia, joka suositteli meille tuotteitaan ja antoi hyvän syyn uskoa niihin. Hetkeäkään ei ole kaduttanut sillä uskomme niillä olleen suuri vaikutus Amour Amin menestykseen!!! Jopa niin, että tuotteita on nyt tilattu jo Ruotsiinkin ja käyttö näinollen jatkuu. =)

 

11.7.2010

AMOUR AMI VOITTI ST. MICHELIN!

Amour Ami näytti epäilijöilleen, että ei ole pelkästään paras Suomessa kilpaileva hevonen tällä hetkellä, vaan pistää kuriin myös "ulkomaanelävät". Mikkelistä hieno voitto uskomattomalla 09,9 ajalla.

KATSO VIDEO!

 

3.7.2010

PIHLAJAN AARONILLE SUUR-HOLLOLA AJO JA MAAILMANENNÄTYS!

Sarin kasvattama Pihlajan Aaroni kesti Suur-Hollola ajossa voittajana maaliin. Voitto irtosi uudella maailmanennätyksellä 23,0 2100 metrin tasoitusajossa. 

KATSO VIDEO!

 

30.6.2010

AMOUR AMI SAI KUTSUN ST. MICHELIIN!

Välkommen till St. Michel. St Michel-ajo juostaan Mikkelissä 11.7. Amour Ami osallistuu kilpailuu mikäli mitään harmillista ei satu. Kilpailun ykköspalkinto on 60.000 euroa.

 

27.6.2010

AMOUR AMI VOITTI JUHANNUSMAILIN!

Amour Ami voitti Rovaniemellä perinteisen Juhannusmailin Mika Forssin ohjastamana. 10.000 euron ykköspalkinto irtosi 12,5a ajalla.

 

25.5.10

STARO UMBRELLA VARSOI!

Staro Umbrella pyöräytti aamuyöstä orivarsan Beer Budgetista, vuokraajalleen Leo Toloselle.

 

23.5.10

JÄNKÄ-JUSSILAISET NAPSIVAT VOITTOJA!

Kaustisella 23.5 voitti Tosi Jänkä ja Joensuun nuorten sarjan voitti Juppan Vissi ajalla 29,9.

 

18.5.10

SILVER PINEN JÄLKELÄISET JUOSSEET YLI 50 Mkr!

Silver Pinen varsat juosseet jo yli 50 milj.kr. Voittosumma on tällähetkellä 52 964 384 kr.


15.5.2010

AMOUR AMI VOITTI KILLERIN ELIITIN!

Mountain tallin uusi ori Amour Ami näytti jälleen osaamistaan radalla. Toisessaparissa ulkona juossut ori lähti loppukaarteessa kolmannelle ja heitti haasteen kärkihevosille. Kolmen hevosen tasaisesta rintamasta Amour Ami puristi parhaiten maaliin saakka. Voittoaika oli samalla Killerin uusi rataennätys 11,4a.

KATSO VIDEO!

 

8.5.2010

JÄNKÄ-JUSSI YKKÖSENÄ!

Jänkä-Jussi johtaa komeasti alkuvuoden 4-vuotis isäoritilastoa!!
Hieno homma ja morsiamia on Jussille jo piiitkä lista tulossa...kyllä on ori mielissään kun on töitä tiedossa. ;)

 

8.5.2010

KIITOS KAIKILLE!

Kiitos kaikille paella/pihvipäivään osallistuneille!! Kyllä, oli tosi mukava päivä/ilta ja kiitos Benkku, joka tuli esittelemään Black Horse-rehuja ja -tuotteita.

 

30.4.2010 

AMOUR AMI VOITTI JYVÄSKYLÄSSÄ!

Mountain tallin uusi ori Amour Ami otti voiton näytöstyyliin Killerin Eliitin karsintalähdössä Mika Forssin ajamana. Mailin matka taittui näyttävästi aikaan 12,8a.

KATSO VIDEO!

 

10.4.2010 

PAELLA-PÄIVÄ MOUNTAIN-TALLILLA 24.4.2010!

Mountain-talli kutsuu asiakkaansa viettämään avointa tapahtumaa,
lauantaina 24.4. klo 13 alkaen ja jatkuen iltamyöhään asti!
Amour Ami, joka tarjoaa pihviä ja juotavaa perjantaisen voittonsa kunniaksi on saapunut paikalle ja aloittanut siitosuransa!
Paikalla Black Horse-edustaja esittelemässä tuotteitaan.
2010 varanneiden ja astuttaneiden kesken suoritetaan arvonta!!
Meillä on aina ovet auki, ellet pääse lauantaina paikalle!!!!

 

HUOMIO!!!

Varaa 24.4 ja astuta myös, voit voittaa ilmaisen AMOUR AMIN varsamaksun!!

24.4.2010 varanneiden kesken arvotaan palkinto, joka on:
AMOUR AMI: ilmainen varsamaksu (2300€) .

Palkinnon saanti edellyttää varauksen ja toteutuneen astutuksen.

 

Asko ja Sari Lappi
Mäntyläntie 45, 69330 Määttälä, TOHOLAMPI
p. 0440-901598

 

9.4.2010

AMOUR AMI SAAPUU VIHDOINKIN MOUNTAIN TALLILLE!

18.4 lähtien tavattavissa paikanpäällä. Ori on onneksi tervehtynyt mainiosti ja on heti valmis tositoimiin. 

Silver Pine aloitti jo kauden ja pääsi purkamaan paineensa. Oreille on alkanut tippua varauksia oikein mukavasti ja onkin jälleen hienoa lähteä kauteen hienojen oriiden kanssa. Liptuksellakin on jo jono morsiamia tiedossa, vanha herra on treenaillut kautta varten lenkkeillessään viikottain ja kilpailuviettiä on niin ettei vieläkään montaa hiittikaveria olisi Nikulassa jotka ravilla edelle menisivät.

 

9.4.2010

KEVÄÄN ENSIMMÄINEN VARSA!

Kevään ensimmäinen varsa syntyi melkein 2 viikkoa etuajassa, mutta voi hyvin ja on todella vikkelä sekä uskomattoman komea kaveri. Varsa on tilaustyönä tehty Henry Lindbergille. Emänä on Frego Emma ja isänä Silver Pine. Kätilökään ei pyörtynyt tapahtumassa..

 

9.4.2010

JÄNKÄ-JUSSILAISET VARSAT JYRÄÄVÄT!

Jänkä-Jussilla on kaksoisjohto varsojen nopeustilastossa 2010 alkuvuonna. HUIPPUA!! Hyvin on juosseet Jussin varsat mm. Jänkäralla, Jänkäläinen ja Järkäle.

 

9.4.2010

PIHJALAN AARONI AVAA KAUTENSA!

Pihlajan Aaroni ja Westin perhe voi hyvin ja talvi on mennyt ihan mukavasti. Juoksumestari palailee radalle huhtikuun aikana.. mikäli kaikki menee hyvin. Jännittää ettei ruoka maistu, muttei haittaa joutaahan noita kiloja lähtemäänkin..   ;)  Toivotaan hartaasti hevosten "Forrest Gumpin" pärjäävän starteissaan!

 

2.2.2010

AMOUR AMI SAIRASTUVALLA!

Amour Ami joutui lauantai-iltaisen kotimatkan päätteeksi, sairaalahoitoon Ruotsissa. Oriille nousi kotimatkan aikana 41 asteen kuume, eikä se ollut virtsannut. Klinikalla se joutui olemaan torstaihin asti toipumassa.

Oriilla oli raskas ja pitkä viikko sillä sen matka Suomeen ja Ypäjän näyttelyyn alkoi jo maanantaina, välittömästi hiitin jälkeen. Ypäjällä meni koko päivä, jolloin ori ei juonut vettä. Keskiviikkona Amour Ami kotiutui jo paremmin ja sai vapaapäivän, mutta torstaina sillä ajettiin viimeistelyhiitti kurjassa kelissä. Lauantaina startti näytti ihan hyvältä, matkalla tosin irtosi kärkihokki joka vei pitoa, mutta noin kova kuume järkytti meitä taustajoukkoja kovasti, sillä ori oli tosi reippaan oloinen ja näytti virkeältä, ja aamulämpö sekä startista palautuminen oli normaalia. Toivotaan Amille nopeaa parantumista ja lepoa kunnes on täysin toipunut.

Ami oli todella hieno ja mukavaluontoinen poika kun kävimme tutustumassa siihen ja on hienoa päästä tekemään sen kanssa töitä kesäksi.

Sari Lappi

 

23.1.2010

MOUNTAIN-TALLILLE UUDET KOTISIVUT!

Mountain-talli sai vihdoin uudet kauan kaivatut kotisivut. Kotisivut ovat Askon ja Sarin kanssa yhdessä toteuttanut Vaasalainen Janne Viianen. Toivomme kaikille asiakkaillemme ja muille surffaajille antoisia lukuhetkiä.