Uutiset 20192.6.2019 Kaikki tammat varsoneet ja upeat orivarsat saatiin kaikilta!! <3 Ihan mahtava homma!

Enjoy Lavec-N F Notable, Enjoy Lavec-Staro Umbrella sekä Neighsay Hanover-Animal Tomson.


HUOMASIVATHAN KAIKKI, ETTÄ ENJOY LAVECIN POIKA EELIS VOITTI SOLVALLASSA HARPER HANOVERIN!!??!! :D <3


Kausikin vihdoin käynnistynyt ja kohtahan se jo on kiireisin aika Juhannuksen-taikoineen tulossa. :D

Meillä on ilo saada tämän kesän lääkäriksi tammahommia aiemmin jo tehneen Sarianna Kujasen. Sarianna aloittaakin tammahommat oikein iloisin ja odottavaisin mielin. Tervetuloa!! =)

Kiitos MIkaelille, joka upeasti paikkasi lääkärityhjiön, ennenkuin Sarianna pääsi tulemaan. =)Meikäläinen on muuten nykyään ihan aito kemian laborantti! Nuinvain meni koulu ja työharjoittelukin, kuin issesthän. Töitäkin olen jo saanut paiskia ihanasti Haapaveden Seilab Oy:llä ja ihan huikean hienoa hommaa on ollut!! En oo päivääkään katunut koulhunlähtyä ja jos joku semmoista kans miettii, niin SUOSITTELEN!! =)
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Vuosi on jo melko pitkällä ja kevätkin siis on ihan nurkan takana.

Pojat on testattu tarttuvien tautien varalta ja hyvillä mielin jälleen kerran saa ilmoittaa meirän pojat vapaiksi sukupuolitaudeista! :D


Siitoskausi on tarkoitus aloittaa Vapun jälkeen kunnolla, koska on aivan turhaa liika aikaisinkaan aloitella ja linja-autojen reittien vähennykset vaikeuttavat tätä työtä nyt niin tosissaan, ettei kertakaikkiaan kukaan jaksa kovin pitkään ajaa kolme kertaa viikossa 250km viedäkseen spermat linja-autolle. Tästä johtuen, me emme myöskään enää tee välipäivähyppyjä oreilla tänä vuonna, koska pakettien kuljetukset eivät vain onnistu.

Tammoja meillä varsoo tänä kesänä kolme ja mielenkiinnolla taas odotellaan, kuinka käy ja kumpia tulee. Aina se on jollain tavalla jännää!

Mikäli kaikki menee hyvin, niin rakkaimpani Staro Umbrella jää tämän varsan tehtyään eläkkeelle ja toiveissa onkin nyt vain saada sujumaan kaikki!! Mumppa on valtavan pyöree, muttei millään päihitä NF Notablea, joka näyttää ihan virtahevolta. =) Myös meirän Animaali on aikeissa varsoa, ehkäpä jopa kovinkin pian, joten kotoa ei poistuta ylimääräisille reissuille. =)


Hinnastossa ja etusivulla jo nämä tiedot olivatkin, mutta laitan vielä tännekkin, ettei jää keneltäkään näkemättä!

Aloitamme siitoskauden viikosta 18 alkaen ja lopetamme vastaavasti

Elokuun 2 päivään mennessä! =)


HUOMIOITTEHAN:


Varaus tulisi olla tehtynä ja varausmaksu tulee olla maksettuna, ennen sperman tilausta.

Oriiden hyppypäivät ovat Ma, Ke ja Pe ja tilausten tulee olla tehtynä edellisenä iltana viimeistään kl. 20.00!